Despre noi

  • Bine ati venit la magazinul nostru online, suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti cadourile potrivite pentru dumneavoastra sau pentru cei dragi. Cadouri  surprinzatoare, cadouri care sa rasfete,daruri care ii  fac cei care le primesc sa se simta speciali. Din confortul fotoliului  alegeti cadouri pentru femei, cadouri pentru barbati sau sau pentru toata familia. Suntem aici pentru ca timpul dumneavoastra este pretios si dorim sa va ajutam sa evitati aglomeratia si sa scapati de stres atunci cand sunteti in cautarea unor cadori intr-un timp foarte scurt.

 

  • Magazinul virtual sette.ro este detinut de firma Nostradamus com srl cu sediul in Matasari, bl.A41,sc.1,ap.8, Jud Gorj si cu punct de lucru in Tg-jiu, bl.2,sc.2,ap.16 str.Nicolae Titulescu,cod postal 210154 jud.Gorj. Firma este inregistrata la ORC Gorj sub numarul J18/539/1997, cod unic de inregistrare CUI RO9951417
  • tel: +40740088689
  • email: nostradamus1973@yahoo.com

 

 

  • Toate preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile prezente pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producator sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.