FH303 este un router wireless de mare putere.

Cu amplificatoare de mare putere integrate, FH303 asigura performante wireless incredibile si o arie extinsa de acoperire. Datorita tehnologiei care permite ajustarea puterii de transmisie si celor trei antene, FH303 sporeste puterea semnalului si extinde aria de acoperire pentru performante imbunatatite, eliminand zonele fara semnal. Vei beneficia de semnal stabil in orice colt al casei sau biroului tau.

Mod Repetor Universal pentru extinderea ariei WiFi prin legaturi bridge.
Buton TX pentru ajustarea semnalul wireless in mod convenabil.
Securizarea retelei prin simpla apasare a butonului WPS.
Viteza wireless de 300Mbps asigura cursivitatea aplicatiilor intensive.

Zonele fara semnal dintr-o locuinta pot afecta performantele retelei wireless, sau pot impiedica accesul la Internet. Tehnologia avansata HighPower ajuta la imbuntatirea calitatii semnalului. Cu ajutorul celor trei antene, FH303 sporeste puterea semnalului, pentru performante maximizate si o arie extinsa de acoperire.

Mod Repetor Universal

Acest mod este utilizat pentru a extinde aria de acoperire a semnalului. Comparativ cu tehnologia WDS conventionala (Wireless Distribution System), aceasta tehnologie permite realizarea setarilor in mod simplificat, si ofera performante imbunatatite si compatibilitate sporita.

Functiile de filtrare client, adresa MAC, si website permit definirea unor parametri pentru control parental precum perioade programate si blocarea anumitor domenii.

FH303 ofera multiple niveluri de securitate wireless pentru a preveni accesul neautorizat la retea si pentru protectia datelor tale importante.
1.64/128bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
2.Controlul accesului wireless pe baza adresei MAC a adaptorului wireless

Compatibil cu tehnologia WPS (WiFi Protected Setup™), FH303 integreaza un buton care iti permite sa securizezi reteaua aproape instantaneu, prin simpla apasare a acestuia. Nu numai ca acest proces este mai rapid decat setarile obisnuite de securitate, dar este si convenabil deoarece nu presupune memorarea unei parole.

Prin apasarea butonului TX, poti ajusta puterea semnalului wireless, in mod convenabil. Apasa acest buton timp de 3 secunde, si apoi elibereaza-l. LED-ul G se va opri, iar LED-ul S va fi pornit, apoi vei obtine performante wireless imbunatatite.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

TENDA FH303D Wireless Router

  • Producător: Tenda
  • Cod produs: FH303D
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 120,00 lei
  • 90,00 lei


Etichete: 300mbs, ieftin, oferte, promotii, rapid, router, sette, tenda, wireless, zilnice.