F300 asigura viteze wireless de 300Mbps pentru partajarea fisierelor, jocuri online, si streaming video wireless. Reteaua ta de acasa este securizata prin metode avansate de criptare WPA2, fiind prevenit astfel accesul neautorizat al utilizatorilor la retea. Functia WISP faciliteaza accesul wireless la Internet in zone fara infrastructura cablata, oferindu-ti o experienta wireless lipsita de griji.

F300 este proiectat pentru a functiona ca router client, suportand o conexiune WISP. Atunci cand functioneaza ca dispozitiv client WISP pentru accesul la Internet, computerele locale se pot conecta la acesta in mod wireless sau prin cablu.

F300 ofera multiple niveluri de securitate wireless pentru a preveni accesul neautorizat la retea si pentru protectia datelor tale importante.
1.64/128bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
2.Controlul accesului wireless pe baza adresei MAC a adaptorului wire.

Compatibil cu tehnologia WPS (WiFi Protected Setup™), F300 integreaza un buton care iti permite sa securizezi reteaua aproape instantaneu, prin simpla apasare a acestuia. Nu numai ca acest proces este mai rapid decat setarile obisnuite de securitate, dar este si convenabil deoarece nu presupune memorarea unei parole.

Cu doar trei pasi simpli poti crea o retea wireless securizata si functionala, in cateva minute.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

TENDA F300 Wireless Router

  • Producător: Tenda
  • Cod produs: F300
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • 95,00 lei
  • 78,00 lei


Produse asemănătoare

TENDA N301 Wireless Router

TENDA N301 Wireless Router

N301 este un router wireless, conceput pentru a oferi utilizatorului casnic o interfata simplicat..

88,00 lei 99,00 lei

Etichete: 300mbs, ieftin, oferte, promotii, rapid, router, sette, tenda, zilnice.